Hlasujte pro písecké EPC v soutěži E.ON Globe Award ČR

11. srpen

Hlasujte pro písecké EPC v soutěži E.ON Globe Award ČR

Projekt EPC, který město Písek realizovalo se společností ENESA v roce 2013 na 19 školských objektech, byl vybrán odbornou porotou soutěže z celkového počtu 242 přihlášených projektů mezi 12 finalistů ve 4 kategoriích. Písek bude usilovat o vítězství v kategorii Obec.

O vítězích jednotlivých kategorií soutěže E.ON Energy Globe Award ČR rozhodne odborná porota. Cena čeká také na „nejsympatičtější projekt“, který vybere široká veřejnost prostřednictvím internetového hlasování na webových stránkách soutěže www.energyglobe.com od 08.07. do 30.09. 2014. Svůj hlas Písku můžete dát zde.

Proč by si písecké EPC tuto cenu zasloužilo?  „Za odvahu zkusit něco nového právě na úrovni samosprávy, za vytrvalost, kterou jsme celému projektu věnovali a v neposlední řadě za výsledek, který bezesporu stál za to. Náš projekt je unikátní také v tom, že je to první projekt tohoto typu na území Jihočeského kraje, do kterého se pustilo město jako územně samosprávný celek“, vysvětluje Ondřej Veselý, starosta Písku.  

Držíme palce!